Het is verstandig om altijd even te bellen, om zeker te zijn dat de auto er staat; 073-6449134 of 06-53467446.

STAAT JOUW DROOMAUTO ER NIET BIJ?

Wij kunnen nagenoeg alle merken auto’s leveren via het officiële dealerkanaal met minimaal 10% korting. Uiteraard behoud je daarbij de fabrieksgarantie.

NIET ALLEEN AUTO IMPORT BEGELEIDING, MAAR OOK VERZEKERD TRANSPORT EN TAXATIES

ONZE EXTRA DIENSTEN

Naast aankoop- en verkoopondersteuning en onze importbegeleiding verzorgt Voorwaerts nog extra diensten. Deze extra diensten verzorgen wij zelf of in samenwerking met onze professionele partners.

Onze extra diensten zijn:

 • Verzekerd autotransport binnen EU
 • Financial Lease.
 • BPM Tegenbewijs taxatierapport
 • Onderhoud, reparatie en APK
 • Montage van accessoires zoals trekhaak of SCM alarm
 • Carcleaning en lakverzegeling
 • Wij leveren schadevrije auto’s.

WAAROM VOORWAERTS?

 • Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen JOU.
 • Wij hebben 25 jr ervaring in de autobranche.
 • Wij zijn gespecialiseerd in auto IMPORT.
 • Wij gaan met jou mee naar de merkdealer.
 • Wij zijn RDW erkend.

Gratis BPM berekening

Je hebt een auto gezien in het buitenland die voldoet aan jouw eisen? In bijvoorbeeld Duitsland? Laat ons gratis de ‘Belasting Personenwagens Motorvoertuigen’ uitrekenen. Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk. De Belastingdienst accepteert verschillende  BPM-methodes gebaseerd op elke specifieke auto. Gebruik niet de calculator op de site van de Belastingdienst of een standaard calculator op internet. Een rapport van 3 tientjes kan zomaar honderden, zelfs duizenden euro’s teveel belasting opleveren.

Wij zorgen altijd voor de laagst mogelijke BPM berekening.

Wat is nu het geheim van een goede BPM-aangifte? Om het niet té ingewikkeld te maken een korte uitleg. Afhankelijk van het type auto bekijken we welke van de 3 BPM-methodes voor jou het meest geschikt is. Het is afhankelijk van de CO2-uitstoot per kilometer en een aantal factoren zoals uitvoering, type, opties en staat van de auto. Daarnaast gebruiken wij de taxatieprogramma’s van AutoTelex, X-Ray en EuroTax. De mogelijkheden, en dus de uitkomsten zijn altijd verschillend. Een goed rapport is maatwerk, en verdient zichzelf terug.

Je mag ons gewoon bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer: 073-644 9134 of op 06-5346 7446. Of plak de link naar de advertentie met je gegevens in het contactformulier, en wij nemen zsm contact op.

BPM tegenbewijs taxatierapport

Je wilt een auto importeren? Dan moet je altijd BPM aangifte doen, ook als de auto in aanmerking komt voor 0% BPM. Hoe duurder de auto des te hoger de BPM. Deze BPM is echter geen vast gegeven.

Zie het als je belastingaangifte doen. Wanneer je de standaard formulieren van de Belastingdienst gebruikt krijg je een standaard aangifte en betaal je teveel belasting. Wanneer je de boekhouder er naar laat kijken heb je een grote kans om geld terug te krijgen. Bij het doen van een BPM aangifte is dat niet anders. Er zijn 3 manieren om BPM aangifte te doen. Een simpele uitleg;

 • Via een tabelafschrijving: hierbij wordt een aangifte gedaan volgens de forfaitaire afschrijvingstabel. Dit is de standaardmethode van de belastingdienst. Alleen interessant wanneer auto’s heel erg gewild zijn en in de praktijk minder hard afschrijven dan op papier. Gebruik je deze methode op wat duurdere auto’s met een hoop opties dan betaal je al snel honderden euro’s teveel BPM.
 • Via koerslijsten: Is de auto in een goede staat dan is de koerslijstmethode een betere manier dan de tabelafschrijving. Wij werken met Autotelex, EuroTax en Xray. Er zijn dus 3 verschillende uitkomsten mogelijk. Hierbij kijken we naar leeftijd, accessoires, kilometerstand en courantheid. Dit geeft in de meeste gevallen een lager BPM bedrag dan de afschrijvingstabel. Een waardebepaling via de koerslijsten dient wel te voldoen aan de door de belastingdienst gestelde voorwaarden mbv een onderbouwing.
 • Via een tegenbewijs taxatierapport: Met een taxatierapport krijg je een waardebepaling, gebaseerd op de huidige staat van de auto. Een erkende taxateur maakt een rapport op van alle details van de auto. Compleet met foto’s en bewijslast en daarmee kun je de BPM aanzienlijk drukken. Dit rapport kost €330,-  maar het spreekt voor zich dat we eerst gaan kijken of het rendabel is. Het rapport is een maand geldig. Hiermee kun je de aangifte van de BPM doen.

VERZEKERD AUTOTRANSPORT

Voor autotransport van personenauto’s, schadeauto’s, importauto’s, bestelwagens of oldtimers is Voorwaerts de juiste partner.

Wij zorgen altijd voor de beste oplossing. Snel, veilig en persoonlijk! Geen gedoe met tijdelijke (buitenlandse) kentekens, waarmee auto’s alleen WA verzekerd kunnen worden. Geen risico en vooral; geen zorgen. Al onze autotransporten vinden verzekerd plaats met behulp van onze auto oplegger.

Heb je speciale wensen, neem vrijblijvend contact op voor autotransport op maat.

VERZEKERD TRANSPORT (tot ca. 2.000 kg)
Éénmalige bijdrage              € 45,-
Per gereden km                    € 0,53
Minimale ritprijs (inclusief éénmalige bijdrage) € 145,-

SCHADETAXATIE DOOR ERKENDE TAXATEUR

Heeft je auto schade die getaxeerd moet worden voor bijvoorbeeld de BPM berekening ? Je auto wordt hier, of op jouw locatie getaxeerd door een erkende taxateur. Een kwalitatief, hoogstaand en deskundig rapport voor de tegenbewijsregeling op basis van artikel 7:960 BW.

IMPORT PAKKET ZAKELIJK: BPM BEREKENING EN AANGIFTE + RDW KEURING + NL KENTEKEN

Wij weten dat je het druk hebt. Daarom zorgen wij voor importeren en transporteren zonder zorgen, ook voor de zakelijke markt . Wij berekenen de laagst mogelijke BPM en verzorgen de BPM aangifte. Wij zorgen voor RDW keuring en Nederlands kenteken. De auto staat kosteloos bij ons binnen gestald. Ook kunnen wij de auto volledig showroom klaar maken. De kosten voor dit import pakket kun je vrijblijvend aanvragen.

Bijzonderheden

Gedurende het transport en opslag is de auto verzekerd. De wachttijdvergoeding bedraagt € 10 per 10 minuten. Binnenstalling is mogelijk voor € 20 per dag (kostenloze stalling in combinatie met import pakket). Alle genoemde prijzen zijn ALL-IN prijzen exclusief 21% BTW en eventuele toeslagen zoals tolkosten, veerkosten, douanekosten en overnachtingskosten.

AUTO IMPORT BEGELEIDING

Een auto in het buitenland kopen.
Duidelijk, snel en goed geregeld.

check Vlotte afhandeling van het complete import-proces.
check Mogelijkheid om mee te rijden naar de Duitse dealer.
check Controle op schadeverleden en verborgen gebreken.
check Laagste BPM garantie

Ontdek Meer

AUTOMAKELAAR

Je auto verkopen zonder vreemde
mensen aan de deur, of advies bij de
aankoop van een nieuwe?

check Presentatie op 13 verschillende sites
check No cure no pay
check Kostenloze fotoshoot
check Bemiddeling bij particulieren aankoop
check Controle op schade en
kilometerstand

Ontdek Meer

EXTRA DIENSTEN

Naast aankoop- en verkoopondersteuning en onze auto import begeleiding verzorgt
Voorwaerts in samenwerking met
partners extra diensten:

check Verzekerd autotransport binnen EU.
check Financial Lease en financieringen.
check Auto poetsen en lak-verzegeling.
check Onderhoud, reparatie en APK.
check BPM tegenbewijs Taxaties.

Ontdek Meer

huisfoto

CONTACT

Voorwaerts
Burg. Roseboomstraat 1
5321VC Hedel

Tel: 073-6449134
Mob: 06-53467446
Email: [email protected]
route